Misiune ortodoxă la Chilia Buna Vestire

Sfaturi duhovicești

Părintele ierod. Paisie, sub îndrumarea lui Gheronda Ștefan (ierom. Ștefan Nuțescu) de la Chilia Buna Vestire, Schitul Lacu din Sf. Munte Athos, întreține site-ul www.marturieathonita.ro unde veți găsi articole cu tematică duhovnicească, foarte folositoare sufletului. De asemenea, pe site există o secțiune audio/video ce este constant îmbogățită.

Editare de carte duhovnicească

Părinții Chiliei Buna Vestire traduc și editează la Editura Evanghelismos un număr mare de cărți de misiune ortodoxă, de la învățături ale Cuvioșilor Părinți Athoniți până la tratate teologice legate de problemele de credință actuale. Părinții Chiliei Buna Vestire și-au asumat osteneala de promovare a cântarii bizantine autentice, editând o bogată colecție de buchete muzicale athonite și un mare număr de CD-uri de cântări psaltice.

Croitorie și tămâie

La croitoria Chiliei Buna Vestire se confecționează și veșminte preoțești, acoperăminte pentru biserică și haine preoțești și monahale din materiale de cea mai bună calitate și îmbogățite cu modele de broderii făcute de părinții chiliei. Tămâia făcută aici este de cea mai bună calitate și este extrem de apreciată atât în Sfântul Munte Athos cât și în afara acestuia.

Vizitați site-urile părinților athoniți:

Tipărire